Het concept van FraPPanT

Wat is FraPPanT

 

Een restaurant in een pand uit 1920 dat in het buitengebied van Vorden ligt,
waar het heerlijk vertoeven is voor een drankje, lunch, borrelen of diner.


Als je binnen stapt kom je in een ongedwongen, sfeervol huiselijk pand,
waar de krant op tafel ligt en muziek een belangrijke rol speelt.
Bij de lounge brandt een gezellig ‘vuurtje’ in de winter.

 

In de zomer is het genieten op een kleurrijk terras. In de verte zie je de trein
langzaam voorbij rijden en je hebt uitzicht op de boerenakkers.


Maar waarom dineren bij FraPPanT?
En wat maakt deze keuken zo bijzonder.

 

De gepassioneerde chef Jurre Snippe en de spontane gastvrouw Dorry Budding
heten u van harte welkom in hun restaurant. Voor Jurre is koken een uitdaging.

Voor hem moeten kleur, geur en smaak in balans zijn.
Zo wordt er respectvol gewerkt met zoveel mogelijk verse,

eerlijke streekproducten uit het seizoen.

De voorbereiding vergt nogal wat tijd omdat bijna alles huisgemaakt is,
met regelmaat gewisseld wordt en alles kloppend moet zijn.
Er wordt met liefde en lef traditioneel maar toch verrassend gekookt
met gevarieerde smaken en gedurfde combinaties.
Denk eens aan: Aziatische eend, vegetarisch fètakroketje met een
bietentartaartje, coquilles met hazelnotenboter, zacht gegaarde bavette met
honing-rodewijnjus, gegrilde scholfilet met kappertjesjus of een
lauwwarm chocolade taartje met citrus-hangop.


En dit alles serveren wij met aandacht en zorg.

 

Dus dit is FraPPanT!

 

met een vriendelijke groet Team FraPPanT